Konya bayan arkadaş ilanları

Konya dan eş arıyorum

Konya dan eş arıyorum ben Yusuf. 52 yasında 1.85 boyunda siyah gözlü siyah saçlı bir erkeğim. Alkol ve sigara kullanmayan biriyim.

Adı: Yusuf

Yaş: 52

Nereden: Konya

Boy: 1.85

Göz rengi: Siyah

Medeni hali: Bekar

Konya dan eş arıyorum ben Yusuf. 52 yasında 1.85 boyunda siyah gözlü siyah saçlı bir erkeğim. Alkol ve sigara kullanmayan biriyim. Gerçekten niyeti evlilik olan Allah korkusunu bilen, pazara kadar değil mezara kadar varım diyen kapalı türbanlı sadık olan bir bayanla anlaşarak evlenmek istiyorum.

Konya Arkadaşlık İlanları

Konya dan eş arıyorum

Eş Arayanlar

Bingöl den eş arıyorum

Bingöl den eş arıyorum adım soner yaşım 29 bekar bireyim. Bingöl merkez de yaşıyorum. 1.75 boyunda 72 kiloda yengeç burcuyum. Cinsiyet: Erkek Adı: Soner Yaş: Mesaj gönder »

Eş arıyorum arkadaş değil

Eş arıyorum arkadaş değil ben onur aslen orduluyum istanbulda yasıyorum bir evlilik yaptım ayrıldım çocugum yok 180 boyunda göbekli biriyim. Adı: Onur Nereden: İstanbul Boy: Mesaj gönder »

Kültürel değerlere sahip ciddi bir eş arıyorum

Adı: Serhan Yaş: 25 Nereden: İstanbul Meslek: Gemi elektiriği Medeni hali: Bekar Email: merhabalar adım Serhan 25 yaşımdayım İstanbulda ikamet ediyorum ailemle yaşıyorum mesleğim Mesaj gönder »

Kendime eş arıyorum

Kendime eş arıyorum, Canım cicim gibi laflarla gelen engeli yer. Burası gördüğüm kadarıyla ciddi bir site ve adabınızla gelin. Adı: Cemile Yaş: 29 Nereden: Ankara Mesaj gönder »

Yuva Kurmak İsteyen Bayan Eş Arıyorum

Yuva kurmak isteyen bayan eş, sevgili, hayat arkadaşımı bulmak için geldim. Adı: Uğur Nereden: İstanbul E mail: denk_35@hotmail.com Medeni durumu: Boşanmış Çocuk sayısı: 1 Öncelikle Mesaj gönder »

Kapalı sadık ve dürüst eş arıyorum

Kapalı sadık ve dürüst, güvenlir eşim olacak insanı arıyorum Adı: Tolga Yaş: Nereden: İstanbul Boy: 1.75 Kilo: 75 Kapalı sadık ve dürüst Mesaj gönder »

Saliha bir eş arıyorum

Hayatıma girecek saliha bir eş istiyorum Adı: Tolga Yaş: Belirtilmedi Nereden: İstanbul / Avcılar Meslek: Kamu Medeni durumu: Bekar Göz rengi: Yeşil Mesaj gönder »

Evlilik için güzel bayan eş arıyorum

Evlilik için güzel bayan eş adayı arayan sedat bey Adı: Sedat Yaş: Belirtilmedi Nereden: Elazığ Medeni durum: Bekar Skype: E mail: sedat_596_596@hotmail.com Mesajı: Selam nasılsın Mesaj gönder »

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu