Almanya arkadaşlık ilanları

Neredesin be adam niye karşıma çıkmadın

Neredesin be adam niye karşıma çıkmadın. Ben Açılay 40 yaşında boşandım bir oğlum var doğru kişiyi bir türlü bulamadım. Almanya da yaşıyorum.

İsim: Açılay

Yaş: 40

Nereden: Almanya

Medeni durumu: Boşanmış

Çocuk sayısı: 1

Ben Açılay 40 yaşında boşandım bir oğlum var doğru kişiyi bir türlü bulamadım. Neredesin be adam niye karşıma çıkmadın. Hali vakti yerinde görüntüsü hoş maddi durumu iyi ve Türk örf adetlerine uygun evlilik kuracak kendi yaşıma yakın biraz küçük olabilir ama büyük olmasın sınırım 30 ile 40 yaş arası meslek sahibi bakımlı ve baba olmak isteyen ve sadece yurtdışından olanlar bana yazsın. Ben Almanya’da yaşıyorum oldukça genç görünümlüyüm.

ARKADAŞLIK MESAJI GÖNDER

ALMANYA ARKADAŞLIK İLANLARI

Merhaba ciddi evlilik düsünen bayanlarla tanismak istiyorum saygilar slm

Adı: Recep Yaş: 46 Nereden: Almanya Medeni durumu: Ayrı yaşıyor Meslek: Otobüs şöförü Merhaba Ben Recep 46 yasindayim, ayri yasiyorum Almanya da oturuyorum, otobüs söförü Mesaj gönder »

Bu genç ömrüme bir gül dikmek istiyorum. Hiç solmasın

Adı: Yusuf Yaş: 22 Nereden: Almanya Boyu: 1.90 Medeni durumu: Bekar Ben 22 yaşındayım 1.90 boya sahibim atletik bir vücudum var. Spor yapmayı seviyorum. Aşırı Mesaj gönder »

insan gibi insan olsun uzun ömürlü mutluluk olsun

insan gibi insan olsun uzun ömürlü mutluluk olsun emekliyim 52 yaşındayım 12 sene önce boşandım çocugum yok yanlız yaşıyorum. Adı: Celal Yaş: 52 Nereden: Almanya Mesaj gönder »

Ciddi bir evlilik arıyorum

Ciddi bir evlilik arıyorum, çok ciddiyim Almanya dan ciddi evlilik arıyorum Adı: Tahir Yaş: 31 Nereden: Almanya Boy: 1.85 Kilo: 80 Medeni durumu: Bekar Ben Mesaj gönder »

Almanyadan hayat arkadaşı arıyorum

Adı: Atakan Yaş: 50 Nereden: Almanya Boy: 1.85 Kilo: 50 Medeni durumu: Boşanmış 185 boy 85 kilo 50 yaşında esmer calışan sakin yalnız yaşayan türk Mesaj gönder »

Kalbimin tek sahibini ariyom

Adı: Bilgin Yaş: 40 Nereden: Almanya Medeni hali: Bekar Selam hayirli günler 40 yas hic evlenmedim almanyada dogdum sevgi saygi cercevesin de hic evlenmemis bayanla Mesaj gönder »

Aşık olabilecegim bayan arıyorum

Adı: Resul Yaş: 52 Medeni Hali: Boşanmış Nereden: Almanya Selam, ismim resul 1965 dogumluyum dogum yerim Adana, Avusturyaya vatandasıyım, Almanyada yasıyorum, esimden bosandım, um, yasıma Mesaj gönder »

Huzurlu ve mutlu bir yuva kurmak için Almanya dan veya Avrupa’dan veya yurt dışından Alevi görüşe sahip bir bayanla evlenmek istiyorum.

Adı: Orhan Yaş: 42 Nereden: Almanya Boy: 1.82 Medeni hali: Bekar Herkese Merhaba ben Orhan.Ben iyi kalpli ve dürüst,beni anlayabilecek bir bayanla hayatımı birleştirmek istiyorum. Mesaj gönder »

Neredesin be adam niye karşıma çıkmadın

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Merhaba ciddi düşünüyorsanız tanışalım,28 yaşındayım. inst gocmen8629

  2. Selam Acilay benim adim Yasin 52 yasindayim bosandim 2 oglum var ikiside benim yanimda yasamiyor bende sizin gibi Almanyada yasiyorum sizinle Tanismak isterim

  3. Merhaba benim adım yunus 27 yaşında 178 boyunda siyah saç kahve rengi gözlüyum yıl hiç evlenmedim isterseniz burdayım

  4. Hallo açılay Almanya’da yaşıyorsun, Almanya neresi yani hangi şehir ben arkadaşım 40 yaşındayım arkadaşım yazdıysam umarım beni arkadaşın olarak kabul edersin. Ben tanımadığım kadın ile evlenmem, evlenmek isteyi oluşursa da ilk baş tanımak isterim birlikte kadının ailesi ile benim ailemde kadını ve ailesini tanımak ister. Tanışmak yok ise, asla.

  5. Acılay hanım bukadar çok kriteri bir arada ararsanız daha cook nerdesin be adam dersiniz eğer niyetiniz aradığınız insanı bulmamda kriter koymayın sadece arayın o zaman bulursunuz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu