Bayan arkadaş ilanlarıKastamonu bayan arkadaş ilanları

Dindar bir koca arıyorum

Dindar bir koca arıyorum. 162 boyundayım kapalıyım kiloluyum. 30 yaşındayım. Çirkin de değilim güzel de değilim ortalama bir tipim var.

Bu resim emine hanıma ait değildir.

Adı: Emine

Yaş: 30

Nereden: Kastamonu

Boyu: 1/62

Medeni hali: Bekar

162 boyundayım kapalıyım kiloluyum. 30 yaşındayım. Dindar Bir koca arıyorum. Maddi durumu iyi olsun burada çok fazla detay vermek istemiyorum. Çirkin de değilim güzel de değilim ortalama Bir tipim var. 5 vakit namaz kılmayanlar yazmasın iyi bir insan olsun benim her istediğimi yapacak birisi olsun.

Emine’ye Mesaj Yazın

Dindar ve Anlayışlı Bir Hayat Arkadaşı Arayışım

Hayatımda dini değerlere büyük bir önem veriyorum ve bu yüzden 5 vakit namazımı aksatmadan kılan bir hayat arkadaşı arayışındayım. Dindar bir eş, benim için sadece bir tercih değil, aynı zamanda ortak bir yaşam tarzını paylaşabileceğim bir partner anlamına geliyor.

Maddi durum konusunda ise; yaşamın getirdiği zorluklarla başa çıkabilmek için ekonomik olarak güvende olmayı tercih ediyorum. Bunu, sadece maddi bir güvence olarak değil, aynı zamanda bir ailenin sorumluluklarını yerine getirebilecek bir erdem olarak görüyorum.

Benimle aynı değerlere sahip, iyi niyetli ve hayatı paylaşabileceğim birini arıyorum. Aradığım kişi, sadece maddi ve manevi anlamda değil, aynı zamanda duygusal olarak da destek olabilecek biri olmalı. Birbirimizin hayallerini ve hedeflerini destekleyebileceğimiz, karşılıklı saygı ve sevgiye dayalı bir ilişki arzuluyorum.

Benim her isteğimi yerine getirecek bir eş aramıyorum; daha çok, birbirimizin ihtiyaçlarını ve arzularını anlayıp, üzerinde çalışabileceğimiz bir ortaklık arıyorum. Gerçek anlamda bir yuva kurabilmek için, karşılıklı anlayış ve empatiye dayalı bir ilişki olmazsa olmazım.

Eğer siz de benimle benzer değerlere sahipseniz ve ciddi bir ilişki arayışındaysanız, lütfen iletişime geçin. Birlikte, manevi ve duygusal anlamda zengin bir hayatı paylaşabileceğimiz bir gelecek inşa edebiliriz.

Eş Arama İlanları

Dindar bir koca arıyorum

İlgili Makaleler

17 Yorum

  1. slm ben ankaradan emekliyim 44 yasındayım cıddısenız görüşelim

  2. Merhaba emine ismim erdal Kastamonu da yaşıyorum 35 yaşındayım seninle tanışmak istiyorum ciddiyim cevap vermeni bekliyorum.

  3. Merhaba emine hanım sizinle tanışmak istiyorum anlasabilirsek bu tanışmayı daha ileri noktalara taşıyabileceğimizi düşünüyorum

  4. Çağrı ben aydınlıyım 38 yaşındayım tarih bölümü mezunuyum iç giyim ve giyim mağazası işletiyorum

  5. Merhaba ben 40 yaşındayım mesleğim bankacılık tanışmak istersen evlilik için yanıtını bekliyorum

  6. 27 yasinda töbekar ve islam nizamı tasavvufi edeple kemalet isteyen sunnet kuran feyzi ve muhabbeti bilen biriyim ilimsiz,ama hakkin ilmine talibim ?

  7. Mrhblr ne güzellik nede çirkinlik yeterki vijdani olsun kalbi güzel olsun rabbim güzel eyler

  8. Selam tanışalım mı Kütahya da yaşıyorum 32 yaşındayım bekarım fabrikada çalışıyorum ailemle birlikte yaşıyorum sigara içki kumar gibi alışkanlığım yok dinini yaşamaya çalışan biriyim

  9. Bekarım yalnız yaşıyorum yaş 41 seninle konuşmak istiyorum yer Trabzon

  10. Selamın aleykūm ben sizi tanımak istiyorum izmirde yalnız yaşıyorum 180 85 kg 46 yaşındayım plastik alüminyum doğrama işi yapıyorum

  11. Hüseyin denizliden yaş 39 1.70 boy kilom 78 tanışmak isterim emine hanım

  12. Dindar 5 vakit namazındayım evlendim ayrıldım çocuğum yok düzgün bir insanım doğru dürüst bir insanım İstanbul da ailemle yaşıyorum önce güven istiyorum isterseniz bundan sonra kalan ömrümün yarısını size adamak istiyorum saygılarımla

  13. Merhaba isterseniz tanışabiliriz. Ataşehir İstanbul ikamet etmekteyim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu