Malatya bayan arkadaş ilanları

Malatya da ikamet eden bayan arkadaş arıyorum

Malatya da ikamet eden bayan arkadaş arıyorum. Ben malatya dan murat yaşım 35 esmer 1.77 boyunda biriyim. Malatya da ikamet etmekteyim.

Adı: Murat

Yaş: 35

Nereden: Malatya

Boy: 1.77

Medeni hali: Bekar

Meslek: Özel şirket

Malatya da ikamet eden bayan arkadaş arıyorum. Ben malatya dan murat yaşım 35 esmer 1.77 boyunda biriyim. Malatya da ikamet etmekteyim. Özel bir şirket de calismaktayim. Malatya ve cevresinden bayan arkadas ariyorum.

Malatya da ikamet eden bayan arkadaş arıyorum

Mesajını Gönder

Sende malatyya dan yyeni arkadaşlar bulmak için, tanıtıcı mesajını göndermeyi denemelisin! Hala mesaj gönderip kendinden bahsetmediysen arkadaş bulman imkansız. Şimdi kendini tanıtmak için mesajını oluştur. Ücret ve Üyelik yok.

Üye olmadan Arkadaşlık ilanını oluştur

Aradığın kadın ve erkek arkadaşı bulmak için web sitemize üye olmadan ilan oluşturup kendinden bahsetmeye başla. Kriterlerini ve fiziki özelliklerini mutlaka ilanında belirt. Yaşadığın şehri ve ilçeyide eklemeyi unutma. Son olarak mail adresinide yaz.

Malatya da ikamet eden bayan arkadaş arıyorum

Malatya dan Bayan Arkadaşlarla Tanışın

İlan yada mesaj göndererek Malatya ve çevre illerinden bayan arkadaşlarla tanışabilirsiniz. Ücretsiz ve üyeliksiz tanışma sitemize hemen arkadaşlık ilanınızı göndererek sizde arkadaş aramaya başlayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu