Bayan arkadaş ilanlarıDiyarbakır bayan arkadaş ilanları

Erkek arkadas ariyorum

Erkek arkadas ariyorum merhaba ben seher diyarbakir da yaşiyorum 1.75 boy 65 kilo ben ciddi arkadas ariyorum tanişmak isteyen arkadaslar banada yazabilir.

Adı: seher

Nereden: Diyarbakır

Boyu: 1.75

Kilosu: 65

Medeni hali: Bekar

Mesajı: merhaba ben seher diyarbakir da yaşiyorum 1.75 boy 65 kilo ben erkek arkadas ariyorum tanişmak isteyen arkadaslar banada yazabilir. Samimi içten pazarlıklı olmayan ciddi erkek arkadaşım olsun isterim. Diyarbakırlıyım ve burada yaşamaktayım. Evlenmek istiyorum bu nedenle ilan verdim ve arkadaş arıyorum daha ne anlatayım bilmiyorum sizlerin cevaplarını bekliyorum.

Erkek arkadas ariyorum

Erkek Arkadaş Arayan Bayanlar

  1. Elektrik alabilmek önemli
  2. Kibar
  3. musmutlu olmak istiyorum
  4. Ömür boyu beni sevecek biri yokmu
  5. hayat arkadaşım ruh eşim olacak kişiyi bulmaya geldim
  6. Kendime eş arıyorum
  7. Alnımın yazısını arıyorum
  8. Ben ayten evlenmek istiyorum
  9. Dürüst ve kibar beyefendi olsu
  10. Bayan arkadaşların ilanları ↗

Erkek arkadas ariyorum .. ilgi gormek sevilmek istiyorum

Bende ilgi görmek sevilmek için erkek arkadaş arıyorum Adı: Duygu Yaş: 19 Nereden: İstanbul Medeni durumu: Bekar 19 yaşındayım . Maddi durumu iyi her konuda Mesaj gönder »

Kırklareli erkek arkadaş arıyorum evlilik amacım

Kırklareli erkek arkadaş arıyorum evlilik amacım Ben 41 yaşındayım ve benim niyetim ciddi. O yüzden ne kendinizin ne de benim vaktımı eğlenmek, yada boş sohbetler Mesaj gönder »

Tanışmak için bayan arkadaş arıyorum

Tanışmak için bayan arkadaş arıyorum, ben Samet 35 yaşındayım bekarım yalnız yaşıyorum 1.80 boyunda yakışıklı ve bakımlı biriyim. Adı: Samet Yaş: 35 Nereden: İstanbul Boy: Mesaj gönder »

Yalansız ciddi arkadaşlık istiyorum

Yalansız ciddi arkadaşlık istiyorum adım bayram izmit Gebze de oturuyorum niyetim ciddi bir arkadaşlık ve anlaşabilirsek evlilik. Adı: Bayram Yaş: 41 Nereden: Kocaeli / Gebze Mesaj gönder »

İlgili Makaleler

29 Yorum

  1. Merhaba seher hanım size çok yakınım diyarbakıra 2 saat yolumuz var istedigin zaman gelir yüz yüze görüşelim konuşmak istersen mesaj atarsanız sevinirim kendimi daha iyi tanıtırım

  2. SLM Seher hanım seninle tanışmak istiyorum ben ciddiyim yaş 48 Osmaniye’de yaşıyorum seninle mutlu bir hayat yaşamak istiyorum saygılar sunarım

  3. selam ben ahmet almanyada yasiyorum esimden bosandim ciddi bir beraberlik icin seninle tanismak istiyorum

  4. Merhaba iyi akşamlar ben Ömer elazigliyim bir evlilik yaptım ayrıldım siyah sacliyim kahverengi gözlüyüm çocuk yok özel hastanede calisiyom yaşım 33 yengec burcu merhamet li iyi niyetli bir insanim seni yakından tanımak isterim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu