İstanbul bayan arkadaş ilanları

Yalansız düzgün bir arkadaşlık kurmak istiyorum

Yalansız düzgün bir arkadaşlık kurmak istiyorum. Adım kerem boyum 170 kilom 79 istanbul da bir şirkette sürücü olarak çalışıyorum.

Adı: Kerem

Nereden: İstanbul

Boy: 1.70

Kilo: 79

Medeni durumu: Bekar

Yalansız düzgün bir arkadaşlık kurmak istiyorum. Adım kerem boyum 170 kilom 79 istanbul da bir şirkette sürücü olarak çalışıyorum. Yalnızlık zor iş yalnızlığıma son vermek istiyorum hadi gel kurtar beni bu yalnızlıktan.

Mesaj Gönderin

Arkadaşlık ilanları

Ciddi dürüst yalansız evlilik arıyorum

Sevgi dolu biriyle evlenip yuva kurmak istiyorum Adı: Bayram Nereden: Sakarya İlan nedeni: Evlilik Boyu: 1.80 Kilo: 65 Medeni hali: Bekar Merhabalar adım bayram sakaryada Mesaj gönder »

Yalansız ciddi arkadaşlık istiyorum

Yalansız ciddi arkadaşlık istiyorum adım bayram izmit Gebze de oturuyorum niyetim ciddi bir arkadaşlık ve anlaşabilirsek evlilik. Adı: Bayram Yaş: 41 Nereden: Kocaeli / Gebze Mesaj gönder »

Ciddi evlilik düşünen bayanlar sevgi saygı çerçevesinde yalansız insanları bekliyorum

Adı: Yusuf Yaş: 26 Nereden: İstanbul E mail: Mesajı:İsmim Yusuf özel sektörde çalışıyorum yaşım 26 1.75 boyum kilo 65 İstanbulda yaşıyorum hobim futbol spor Mesaj gönder »

Yaşamak mutluluk sevgi adına yalansız dolansız

Ciddi yalansız dolansız bir bayan arkadaş arıyorum Adı: Mehmet Yaş: 28 Nereden: Adıyaman E mail: Meslek: Özel kurum Adım Mehmet 28 yaşındayım özel bir Mesaj gönder »

ciddi dürüst yalansız sevgi saygılı

Adı: Oğuz Yaş: Belirtilmedi Nereden: İstanbul Telefon: Mesajı: Selam ben oguz istanbuldan dürüst ciddi düşünen yalansız sevgiye değer Mesaj gönder »

Yalansız düzgün bir arkadaşlık kurmak istiyorum

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu