Aşk ve ilişkiler

Size Aşık Kalmasının Yolları

Size aşık kalmasının yolları yazımızda ciddi arkadaşlık kurduğunuz kişinin size hep aşık kalmasını sağlamanın yollarını paylaştık.

Arkadaşlıkler gittikçe sıradanlaşıp, basitleşiyor. Günümüz insanlarına baktığımızda üretmekten çok tüketmeyi tercih ediyorlar. Tüketici bir dünyada yaşadığımız için aşkı da tüketiyoruz. Aşk için hep bir arayıştayız. Yalnızlık Allah’a mahsustur. İnsan hayatı hep birisine güvenme üzerine kuruludur. Hayatımızın temelinde hep bir güven kavramı vardır. Güven kavramının yakıştığı insanları hayatımıza almaktan korkmayız.

Arkadaşlıklar hayatımızın büyük bir yerini kapsıyor. Doğru kişi, doğru zaman ve doğru yer bunların birleşimi doğru ve sağlıklı bir birlikteliği oluşturur. İnsanın her anında yanında olmasını istediği, mutluluğunu paylaştığı, derdini paylaştığı birini bulmak. Kadının doğası gereği hep sevilmek ve arzulanmak ister. Onu kalıcı bir belleğe atmasını ister içten içe. Bir insanın size aşık kalmasını istiyorsanız önce kendinizi aşık ettirmeniz lazım. Aşık olmak ve aşık kalmak herkesin istediği ama herkesin gerçekleştiremediği bir olay ve olgudur.

İnsanoğlu hep sevmek ve sevilmek ister. İşin temelinde aşkı tüketmemek esastır. Bunu başarabildiğimizde sonu mutlu olan bir birlikteliğe adım atarız. Peki bir insanın size aşık kalması için ne yapılabilir. Sağlıklı bir birliktelik için öncelikle doğru kişi olması lazım. Mesele birini bulmak değil birbirini bulmaktır. Eğer doğru kişiyi bulmuşsanız ruh eşinizi bulmuşsunuzdur. İyi bir dinleyici olmaktan başlayabilirsiniz. Onu sürekli dinleyen, gerektiğinde yol gösteren biri olabilirsiniz. Anlayışlı biri günümüz insanın ilk istediği şeydir bir birliktelik de. Bir hata ya da bir yanlış yaptığında eleştirip, vurup, kırmaktan çok anlamaya çalışın. Onun kendisini açıklamasına hak tanıyın.

Arkadaşlıkde olduğunuz kişinin duygu ve düşüncelerine saygılı olun. Unutmayın onun kendine ait bir hayatı var. Onun üzerine baskı kurup, boğmayın. Onun sosyal yaşantısına karışmayın. Kıskanılmak herkesin hoşuna gider ama fazlası bir yerden sonra sizden uzaklaşmasına sebebiyet verir. Kıskançlığın fazlası güvensizliği doğurur. Buda birlikteliklerde çatışmalar doğurur. Onun kendi yaşantısına saygılı olun.

Her zaman bakımlı olun. Güzel kokun, size ait bir parfümünüz olsun ve her yanına gittiğinizde sıkın. Size ve bedeninize ait rutin bir parfüm. Siz onun yanında olmasanız bile o kokuyu arayacaktır. Ona sürprizler yapabilirsiniz. Hiç beklemediği bir anda yaptığınız küçük sürprizler hoşuna gidip aklında kalacaktır. Sizin birlikteliğinizi sağlamlaştıracak anlamlı hediyeler. Arkadaşlığınızın rutin gitmesin birlikteliğinize hep bir heyecan katın…

Benzer Yazılar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu