Ordu bayan arkadaş ilanları

Sadece bayan arkadaşlarla arkadaşlık kurmak istiyorum ve Türkiye de olmasını istiyorum

Sadece bayan arkadaşlarla arkadaşlık kurmak istiyorum ve Türkiye de olmasını istiyorum. Adım Ali Ordudan katılıyorum. Yaşım 24 1.75 boyum 80 kiloyum.

Adı: Ali

Yaşı: 24

Nereden: Ordu

Boy: 1.75

Kilo: 80

Telefon: Belirtilmedi

E mail: aliordu_gs@hotmail.com

Mesajı: Sadece bayan arkadaşlarla arkadaşlık kurmak istiyorum ve Türkiye de olmasını istiyorum. Adım Ali Ordudan katılıyorum. Yaşım 24 1.75 boyum 80 kiloyum. Kıvırcık saçlı siyah gözlü yakışıklı birisiyim. Dürüst iyi bir bayan arkadaş arıyorum. Hobilerim kitap okumak, gezmek eğlenmek, başka şehirlere gidip görmek. Bilgisayarda internette dolaşmak vakit geçirmek için güzel. Özel bir firmada yazılım firmasında çağrı merkez bölümünde çalışıyorum.

Mesaj Gönderin
Sadece bayan arkadaşlarla arkadaşlık kurmak istiyorum ve Türkiye de olmasını istiyorum
ÜYE OLMADAN TANIŞMA İLANI VER

Ordu Arkadaşlık İlanları

Size uyumlu olabilecek ilanlar

Sende mesaj gönder

  1. Selam bayanlar ben ıstanbuldan ayhan 42 yasındayım durust cıddı maddı durumu ıyı herseye acık bayanlarla tanısmak ısthyorum 7

Bu ilana mesaj gönderin!

DİKKAT "Mesajınızın onaylanması için, numaranızın doğruluğunu teyit etmek amacıyla size WhatsApp üzerinden geri dönüş yapacağız."


Başa dön tuşu