Karabük bayan arkadaş ilanları

Karabükten ciddi arkadaş arıyorum…

Adı: Aydın

Yaş: Belirtilmedi

Nereden: Karabük

Mesajı: Huzur Ve Mutluluk…

Merhaba adım Aydın Karabükte ailemle yaşıyorum Karabükte çalışıyorum. Herşeyden önce huzur ve mutluluk arıyorum. Hayatta birlikte mücadele edebileceğim,birlikte huzur bulabileceğim ve ömrüme ömür katacak biriyle tanışmak istiyorum.

Huzursuzluk aramıyorum tek derdim huzurlu ve mutlu olmak.Aradığım kişi beni ihmal etmemeli bana zaman ayırmalı ben bilmeliyim onun hayatımda olduğunu ve benimle birlikte olduğunu, hissetmeliyim o duyguyu.

Benimle aynı düşüncede olanlar tercihimdir. Bu siteye resim yükleyemedim Görüşmek dileğiyle..

CİDDİ ARKADAŞ ARAYANLAR

Kastamonu dan Ciddi Arkadaş Arıyorum

Adı: Murat Boy: 1/74 Kilo: 65 Nereden: Kastamonu E mail: kastamonulumurat20@gmail.com Murat 174 boy kilo 65 ciddi anlamd… Devamı »

Tunceli ciddi olgun evlilik düşünen bayan arkadaş arıyorum

Adı: Orhan Yaş: 28 Nereden: Tunceli Boy: 1.71 Kilo: 73 Meslek: Telekom Medeni durumu: Bekar Küçük bir selam ile büyük bi… Devamı »

ciddi bir arkadaşlık düşünüyorum tanışıp görüşeceğim bayan arkadaş arıyorum

Adı: Özkan Yaş: 36 Nereden: Kocaeli Meslek: Dedekorasyon Medeni hali: Bekar ben 36 yaşında kocaelide dekarosyon işiyle u… Devamı »

Ciddi bayan arkadaş arıyorum trabzon

Adı: Uğur Yaş: 31 Nereden: Trabzon Boy: 1.65 Kilo: 75 Medeni hali: Bekar slm ben Trabzon’dan ugur yaşım 31 bekarım evli… Devamı »

Ciddi bir yuva kurmak istiyorum

Huzurlu bir yuva kurmak istiyorum Adı: Hilay Yaş: 30 Nereden: Yurtdışı Medeni hali: Bekar Selam ben hilay 30 yas bekar c… Devamı »

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu