İstanbul bayan arkadaş ilanları

İstanbuldan tanışmak isteyen bayanlar

İstanbuldan tanışmak isteyen bayanlar ben İstanbulda yaşıyorum arkadaşlık için buradayım. İstanbulda bulunan bir bayanla görüşmek tanışmak istiyorum.

Adı: Oktay

Nereden: İstanbul

Yaş: 29

Göz rengi: Kahverengi

Medeni hali: Bekar

Oktay ben İstanbulda yaşıyorum arkadaşlık için buradayım. İstanbulda bulunan bir bayanla görüşmek tanışmak istiyorum. Kendini bilen iyi bir insanım ve karşımdaki hanımefendi de öyle olsun isterim. 29 yaşındayım. Kahverengi gözlüyüm. Bekarım.

Okay’a Mesaj Gönderin

Tanışma İlanları

Tanışmak için bayan arkadaş arıyorum

Tanışmak için bayan arkadaş arıyorum, ben Samet 35 yaşındayım bekarım yalnız yaşıyorum 1.80 boyunda yakışıklı ve bakımlı biriyim. Adı: Samet Yaş: 35 Nereden: İstanbul Boy: Mesaj gönder »

İstanbul içi bir bayanla tanışmak umudundayım

İstanbul içi bir bayanla tanışmak umudundayım 48 yaşındayım özel bir şirketde çalışmaktayım kendi evimde tek yaşamaktayım evcimenim. Adı: İrfan Yaş: 48 Nereden: İstanbul Meslek: Özel Mesaj gönder »

Hollanda Tanışma Arkadaşlık Evlilik Sitesi

Hollanda tanışma arkadaşlık evlilik sitesi ile aradığınız aşkı, sevgiliyi yada evliliği web sitemiz sayesinde bulmak için arkadaşlık ilanı vermeyi deneyin. Maddiyat konusunda ciddi anlamda sıkıntılar Mesaj gönder »

Ciddi birisiyle tanışmak istiyorum

  Adı: Yusuf Yaş: 31 Nereden: Tekirdağ Meslek: Kırahathane Medeni hali: Bekar Slm ben yusuf tekirdagdan 31 yaşındayım krathane sahibiyim ciddi olan bir bayanla tanışıp Mesaj gönder »

ileri dönük bir bayanla tanışmak istiyorum

ileri dönük bir bayanla tanışmak istiyorum aslen çanakkaleliyim on yıldır afyonda görev yapıyorum elektronik yazılım geliştirme işiyle uğraşmaktayım. Adı: Volkan Yaş: 35 Nereden: Afyonkarahisar Medeni Mesaj gönder »

Tanışmak görüşmek

Tanışmak görüşmek istiyorum. Pendik kaynarcada yalnız yasıyorum. 34 yaş lisans mezunuyum. Kamuda çalışıyorum.182 boyundayım. Adı: Muhammed  Yaş: 43 Nereden: İstanbul / Kaynarca Boy:1.82 Kilo: 80 Medeni Mesaj gönder »

İstanbuldan tanışmak isteyen bayanlar

Edirneden Tuncay Tanışmak İsteyen

Adı: Tuncay Yaş: 40 Nereden: Edirne Boy: 1.82 Adım Tuncay 40 yaşındayım Edirnede yaşıyorum özel sektörde çalışıyorum 1.82 boyundayım arada sırada şehirler arası Mesaj gönder »

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu