İstanbul bayan arkadaş ilanları

İstanbul dan evlilik düşünüyorum

İstanbul dan evlilik düşünüyorum. Ben kadir istanbulda yaşıyorum son zamanlarda ne yapsam kendimi mutlu hissetmiyorum ne yapsam tat almıyorum.

Adı: Kadir

Yaş: 35

Nereden: İstanbul

Medeni hali: Bekar

İstanbul dan evlilik düşünüyorum. Ben kadir istanbulda yaşıyorum 35 yaşındayım. Son zamanlarda ne yapsam kendimi mutlu hissetmiyorum ne yapsam tat almıyorum. Hayatımdaki bir eksiğin olduğunu ve ne kadar güzel vakit geçirsem de o boşluğun dolmadığını fark ettim. Beni huzursuz eden ve mutsuzluğuma neden olan şeyin yalnızlık olduğunu anladım. Çevren ne kadar geniş olsa da arkadaş çevrende ne kadar seviliyor olsan da yanın da seni anlayan bir bayan başını koyduğun bir omuz yoksa milyonlar içerisinde olsanız da insan kendini yalnız hissediyor.

Hayatımda dolmayan eksiğin evde güler yüz ve çocuk sesi olduğuna kanaat getirdim. Bir dostun tavsiyesi üzerine bu ilanı vermeye karar verdim. Önce saçma geldi ama internet kullanımının insanlar üzerinde yüzdesini göz önüne alırsak denemeye değer diye düşünüyorum. İlan işe yarar mı yaramaz mı bilinmez ama içimden bir ses bu ilanı doğru kişinin doğru yerde doğru zamanda okuyacağı söylüyor. Umarım her insan kendi kalbi güzelliğinde bir insanla tanışır boşanmanın moda olduğu bu zamana modaya ve zamana inat bir ömrü bir yastıkta bitirirler. Herkese selam olsun.

İstanbul dan evlilik düşünüyorum

Mesajını Gönder

Yeni arkadaşlar bulmak için, tanıtıcı mesajını gönderdin mi? Hala mesaj gönderip kendinden bahsetmediysen arkadaş bulman imkansız. Şimdi kendini tanıtmak için mesajını oluştur. Ücret ve Üyelik yok.

Üye olmadan Arkadaşlık ilanını oluştur

Aradığın kadın ve erkek arkadaşı bulmak için üye olmadan kendine has ilan oluşturup kendinden bahset.

İstanbul dan evlilik düşünüyorum

İstanbul Arkadaşlık İlanları

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu