Denizli bayan arkadaş ilanları

Her anı yaşayıp sonbet edebilcegım bayan arkadaş sevgili arıyorum

Adı: Erkal

Yaş: 40

Nereden: Denizli

Medeni hali: Boşanmış

Mesajı: slmlar ben denizli den bır evlilik yaptım boşandım yaşım 40 arayışım yalan menfat olmadan durustluk güven sevgı saygı samımıyet hosgoru anlayışın olduğu ortamda tek 1 bayanla duzenli düzeyli heranlamda arkadaşlık bırlıktelık heranı yasamak aşk heranlamda mutluluk paylaşım ama reel ama telefondan bu ileri dönükte olabılır.

Egerki gertcekten de aklı başında durust guvenılır samımı saygılı uyumlu önyargılı olmayan aşka sevgiye güvene samımıyete sadakata önem değer veren asla şiddeti tasvıp etmeyen şiddet yanlısı olmayan karsındakını önemseyen düşünen birini arıyorum.

Kıymet bılen alakalı sevıyelı cana yakın duygusal sadık ezdırmeyen kollayan severse sevdıgını canından can bılen bırınle gerçekten de her anlamda arkadaşlık sevgı değer önemsenmek heranı yasamak heranlamda mutluluk paylaşım isteyen gerçekten de bayan varsa yaş kilo şehir v.s. sorun olmaz bana kendınızı tanıtan msj atın tanısalım 

Bayan Arkadaş İlanları

Size uyumlu olabilecek ilanlar

Bu ilana mesaj gönderin!

DİKKAT "Mesajınızın onaylanması için, numaranızın doğruluğunu teyit etmek amacıyla size WhatsApp üzerinden geri dönüş yapacağız."


Başa dön tuşu