Kütahya bayan arkadaş ilanları

Merhaba kütahya eskişehir afyon ve ilçeleri

Merhaba kütahya eskişehir afyon ve ilçeleri ciddi bayan arkadaş arıyorum. Adım tunahan yasım 27 kutahyadan yazıyorum dılersenız tanısabiliriz.

Adı: Tunahan

Yaş: 27

Nereden: Kütahya

Medeni hali: Bekar

Merhabalar ısmım tunahan Kütahya eskişehir afyon ve ilçeleri ciddi bayan arkadaş arıyorum. Yasım 27 kutahyadan yazıyorum dılersenız tanısabılır sızlere kendımı tanıtabılırım nasıpse konusur anlasırız samımı ve cıddı bır ılıskı hayalımdekı sızlerden cvp beklerım ıyı gunler hayırlı ramazanlar dılerım gorusebılırız maılden de beklıyorum ıyı gunler.

TANIŞMA MESAJI GÖNDERİN

Kütahya Arkadaşlık İlanları

Benzer İlanlar

Afyondan herkese merhaba arkadaşlar

Yalansız dolansız ilerıye dönük bayan arkadaş arıyorum Cinsiyet: Erkek Adı: Özgür Yaş: 40 Boy: 1.76 Göz rengi: Kahverengi Medeni hali: Bekar Meslek: Özel sektör mrb Mesaj gönder »

Afyon dan bayan ariyorum

Afyon karahisardan aramıza katılan Osman bey 32 yaşında ve hiç evlenmemiş. Esmer ve ela gözlü olan adayımız yurt dışından aramalar kabul etmiyor. Afyondan bayan arkadaş Mesaj gönder »

Afyon dan evlilik düşünen erkeğim

Afyon dan evlilik düşünen erkeğim yasım 22 hıc evlendım bekarım. Durustum yalansızım. Dusunuyorum da kıme guvencemı bılmıyorum nıyetım cıddı. Adı: Şahin Yaş: 22 Nereden: Afyonkarahisar Mesaj gönder »

Afyon bayan arkadaş ilanları

Afyon bayan arkadaş ilanları sitemiz www.bayanarkadasilanlari.net sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Afyondan arkadaş arayan bayanlarla ve erkeklerle tanışmanın ücretsiz ve üyeliksiz platformu. O zaman Mesaj gönder »

Eskişehir den ciddi

Isim: Yalçın Yaş: 31 Nereden: Eskişehir Meslegi: Esnaf Boyu: 1.75 Kilo: 68 İsmim yalcın 31 yaşın 1.75 boyum 68 kl esnaf lık yapıyorum dürüstlüğe önem Mesaj gönder »

Eskişehir içerisinden bayan arkadaş arıyorum

Eskişehir içerisinden bayan arkadaş arıyorum, 25 yaşında 1.73 boyunda ve 78 kiloyum. Duygusal, ciddi, dürüst biriyim. Adı: Halit Yaş: 25 Nereden: Eskişehir Boy: 1.73 Kilo: Mesaj gönder »

Merhaba kütahya eskişehir afyon ve ilçeleri

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu