Tokat bayan arkadaş ilanları

Can yoldaşı

Can yoldaşı olacak bayan arkadaş arıyorum. 55 yaşındayım bekar boşanmış emekli erkeğim. Adım onur özel sektörde çalışmaktayım. Canıma can olacak yoldaş bayan arkadaş arıyorum.

Adı: Bekir

Yaş: 80

Nereden: Tokat

Meslek: Emekli

Medeni hali: Boşanmış

Can yoldaşı olacak bayan arkadaş arıyorum. 55 yaşındayım bekar boşanmış ve emekli erkeğim. Adım onur özel sektörde çalışmaktayım. Canıma can olacak yoldaş bayan arkadaş arıyorum. 1.81 boyunda uzun boyluyum. 77 kilodayım hepsi bu.

ARKADAŞLIK MESAJI GÖNDER

Tokat Arkadaşlık İlanları

Can yoldaşı

Yalnızlığımı paylaşabileceğim can yoldaşı bayan arkadaş arıyorum

Yalnızlığımı paylaşabileceğim bu hayatta can yoldaşı bayan arkadaş arıyorum ben okan yaş 43 boy 178 kılo 70 bekarım. Yalnız yaşıyorum. Adı: Okan Yaş: 43 Nereden: Mesaj gönder »

Can yoldaşım olur musun

Cinsiyet: Bayan Adı: Çiçek Yaş: 38 Nereden: İstanbul Medeni hali: Bekar Kiminle yaşıyor: Kardeşiyle Selam ben çiçek 38 yaşındayım istanbul da oturuyorum ev hanımıyım kardeşimle Mesaj gönder »

canyoldaşı

Adı: Ayhan Yaş: 39 Nereden: Kayseri Mesajı: slm ben ayhan 39 yasındayım kayserıde ıkamet edıyorum canıma can olacak sevgıye saygıya önem veren cıddı samımı aklı Mesaj gönder »

Mutluluk arıyorum canıma canan arıyorum

Mutluluk Arıyorum Canıma Canan Arıyorum Selamlar Adım Murat. 1979 Doğumluyum. Aslen Kocaelili Biriyim, Ama İşim Gereği Kayseride İkamet Edip Yaşıyorum. Adı: Murat Yaş: 42 Nereden: Mesaj gönder »

Acılarda hayatın bir parçası kader diyelim gitsin. Çünkü hayat yalnız çekilmiyor

Acılarda hayatın bir parçası kader diyelim gitsin. Çünkü hayat yalnız çekilmiyor 170 boy 65 kilo esmer kahverengi gözlü romantik ve duygusal bir insanım. Adı: Recep Mesaj gönder »

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu