İstanbul bayan arkadaş ilanları

Aşk ve huzur

Aşk ve huzur arıyorum. Ben Nihat istanbulda yaşıyorum. Yaşım 33 boyum 1.82 kumralım aslen sinopluyum. Restaurant da çalışıyorum.

Adı: Nihat

Yaş: 33

Nereden: İstanbul

Boy: 1.82

Medeni hali: Bekar

Aşk ve huzur arıyorum. Ben Nihat istanbulda yaşıyorum. Yaşım 33 boyum 1.82 kumralım aslen sinopluyum. Restaurant da çalışıyorum. İyimser çalışkan yerine konuşkan biriyim. Dürüst evlilik niyeti olan ailesine ve kendine saygılı bir hanımefendi arıyorum. İnşallah hakkımda hayırlısını istiyorum.

MESAJ GÖNDERİN

Aşk ve Huzur Arayanlar

Ask huzur ve mutluluk

Adı: Erol Yaş: 34 Nereden: Ankara Medeni durumu: Bekar E mail: erolcanpolat71@gmail.com Mesajı: Merhaba ben Erol tanışmak için bayan arkadas arıyorum umarım beğenirsiniz 34 yas Mesaj gönder »

Huzur Dolu Aşk İstiyorum

Huzur dolu Aşk istiyorum. Ben murat 37 yaşında istanbulda ailemle birlikte yaşıyorum. Bekarım ve daha önceden evliliğim olmadı. Adı: Murat Yaş: 37 Nereden: İstanbul Medeni Mesaj gönder »

Aşk huzur mutluluk

Adı: Sertan   Nereden: Diyarbakır Mesleği: Cafe sahibi E mail: Niyeti: Evlilik   Yaş: 30   Boyu: 1.80 Kilo: 80 Nasıl birisi; Sempatik eğlenceli Mesaj gönder »

Huzurlu Sevgi Dolu Ask

BU İLANDA BULUNAN İLETİŞİM BİLGİLERİ KALDIRILMIŞTIR Adı: Burak Yaş: 20 Nereden: Konya Telefon: E mail: Herkese merhabalar. 20 yaşındayım psikoloji okuyorum. Kendimi anlatayım biraz kiskancimdir. Mesaj gönder »

Saygı sevgı huzur aşk =mutluluk

Adı: Çağrı Yaş: 22 Nereden: Sakarya Meslek: Öğrenci Boy: 1.77 Kilo: 71 Medeni hali: Bekar Selam bayan arkadaşlar adım çağrı 22 yaşında öğrenci bir gencim. Mesaj gönder »

Huzur sevgi saygı mutluluk aşk arayan bayan arıyorum

Huzur sevgi saygı mutluluk aşk arayan bayan arıyorum ismim mehmet 49 yaşındayım emekliyim ve çalışıyorum. Eşimden ayrıldım yalnız yaşıyorum. Adı: Mehmet Yaş: 49 Nereden: Antalya Mesaj gönder »

Huzuru arıyorum Ey prenses

Huzuru arıyorum Ey prenses 27 yaşındayım bekarım 170 boy 62 kiloyum hem çalışıyorum hem okuyorum huzuru arıyorum. Adı: Uğur Yaş: 27 Nereden: İstanbul Boy: 1.70 Mesaj gönder »

Aşk ve huzur

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu